Ontdek de vereniging
Oranjevereniging Oosterbeek

Vele Oosterbekers, jong en oud, zijn opgegroeid met de activiteiten van de Oranjevereniging. Al ruim honderd jaar worden feesten georganiseerd ter gelegenheid van de verjaardag van de Koning of Koningin en bij andere heuglijke gebeurtenissen rond het Koninklijk Huis. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen daar ook andere activiteiten bij zoals de 4 mei-herdenking en de 5 mei-viering.

Lid worden

U kunt via onderstaand inschrijfformulier meteen lid worden van de Oranjevereniging Oosterbeek. U kunt ook lid worden door ons een e-mail te sturen onder vermelding van uw naam, adres, en het bedrag dat u jaarlijks als contributie wilt betalen. Het minimumbedrag is € 7,50 maar meer mag ook; het gemiddelde contributiebedrag ligt al jaren tussen de 12,50 en 15 euro.

Voor het kunnen realiseren van alle activiteiten is de Oranjevereniging voornamelijk afhankelijk van haar leden. Met de jaarlijkse bijdrage van de circa 1250 leden worden de activiteiten gefinancierd. En door de grote inzet van vele leden en vrijwilligers kan het bestuur ieder jaar een goed programma presenteren. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, is het van belang dat de Oranjevereniging haar ledenaantal op peil houdt.

Laatste nieuws