Op woensdagavond 26 april staan de deuren van de Concertzaal Oosterbeek wagenwijd open voor een gezellige feestavond in oranje sferen. Wij slaan hiervoor de handen ineen met Stichting Cultuur & Co.

In de grote zaal zal Coverband 3XTRA gaan optreden. Een ervaren band met een dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Speciaal voor Koningsnacht komt saxofonist Franklin met deze band mee naar Oosterbeek! De sets van deze live band worden afgewisseld met muziek van DJ Richmeister. De Rijnzaal wordt omgetoverd tot een waar Oranje café waarbij DJ Lucebelle de bekende Hollandse Hits en Nederlandstalige meezingers ten gehore zal brengen.

Kortom, een Koningsnacht om te dansen, feesten en te ontmoeten onder het dak van de 150 jaar oude Concertzaal! Kom samen met buren, sportmaatjes, familie, schoolpleinouders en muziekvrienden! De zaal opent om 20.30 uur en het Oranjefeest duurt tot 01.00 uur. Kaartjes kosten €15,00 p.p. in de voorverkoop en €17,50 p.p. op dag zelf (op=op).

Voor meer informatie en tickets www.concertzaal-oosterbeek.nl.

De verkoop van de kaartjes is gestart!

 

Koningsnacht 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: