Nog geen lid? Schrijf u dan nu in..

U kunt via onderstaande link meteen lid worden van de Oranjevereniging Oosterbeek. U ontvangt direct een mail met de bevestiging.

Ga naar onze inschrijfpagina en meld je aan als nieuw lid!

Waarom lid worden?
Het ondersteunen van onze activiteiten is belangrijk: met uw steun blijft 4 en 5 mei levendig in Oosterbeek, en blijven schoolkinderen betrokkken bij het Kinderbevrijdingsmonument. Daarnaast is de viering van Koningsdag voor heel Oosterbeek een fantastisch evenement.

Dat de leden belangrijk voor de vereniging zijn, komt tot uitdrukking in een aantal voordelen:

• gratis toegangspas (ter waarde van euro 3,00) per kind voor alle attracties op Koninginnedag
  • vrijkaartjes per kind voor een aantal attracties van de voorjaarskermis
  • de exclusieve mogelijkheid een kraam te huren op de Knolletjesmarkt tijdens Koninginnedag
  • kans op een gratis abonnement voor Burgers Zoo voor het hele gezin (4 prs.)

Lid worden is geen dure aangelegenheid want de minimale bijdrage is slechts zes euro voor het hele gezin.

Hier onder lijkt een cryptisch inschrijfformulier te staan. Deze heeft geen betekenis, of …. toch misschien wel….. tijdens de grote pubquiz in onze Engelse feesttent op 5 mei. Wie weet.

MevrouwDe heerFamilieBedrijf

€ 6,-€ 10,-€ 15,-€ 25,-