Zaterdag 27 april – Sportpark Hartenstein Oosterbeek:

11.30 uur – Fietsoptocht vanaf het binnenplein bij het Gemeentehuis, daarna vertrek naar Sportpark Hartenstein
12.15 uur – Opening festiviteiten door onze Burgemeester op het feestterrein
12.30 uur – Sportpark Hartenstein. Oranjefeest in het park: knolletjesmarkt, diverse activiteiten zoals de historische zweefmolen, Freerun route, knutselen, kinderspelen, lekker eten & drinken en nog veel meer.
17.00 uur – Einde knolletjesmarkt
18.30 uur – Afsluiting feest in het park

Sportpark Hartenstein toveren we weer om tot een feestterrein voor het hele dorp. Er zijn spelletjes en springkussens voor de allerkleinsten, een Freerun route en pannaveldjes voor de stoerdere leeftijden. Voor onze leden hebben we
weer de nostalgische zweefmolen uit de 19e eeuw waar je heerlijk een rondje in kan komen zweven. En natuurlijk de traditionele knolletjesmarkt! Koningsdag in Oosterbeek is elkaar ontmoeten en bijkletsen en daar hoort een horecaplein bij. Met een rijk gesorteerde bar en een vijftal foodtrucks.

Koningsdag start met een fietstoptocht voor de kinderen. Wie heeft de mooiste oranje fiets en outfit aan? Wie weet win jij dan wél de eeuwige roem én een hele mooie prijs. En natuurlijk groot applaus van de Burgemeester voor alle deelnemers.
We verzamelen vanaf 11.30 uur op het binnenplein bij het Gemeentehuis en vertrekken dan tegen 12.00 uur onder begeleiding van muziek en een grote brandweerauto. Op Sportpark Hartenstein is de prijsuitreiking.