Alternatief coronaproof programma
Terug naar het Evenementen overzicht

Met de nu geldende Coronaregels kunnen wij dit jaar nog steeds geen Koningsdagfestiviteiten op Hartenstein voor ons dorp organiseren. Heel jammer natuurlijk, maar wij hebben een alternatief bedacht. Geen kinderspelen op Hartenstein, maar wel traditionele kinderspelen voor thuis. Voor gezinnen die lid zijn van de Oranjevereniging of voor nieuwe leden stellen wij een straatspeel-thuis-spellenpakket beschikbaar, om zo het Koningsdaggevoel thuis te vieren met de kinderen. Schmink, stoepkrijt, ballengooien, oranje vlaggenlijn, ballonnen, allemaal in een grote juten zak, zodat de kinderen ook nog kunnen zaklopen! Meld je snel aan via info@oranjeverenigingoosterbeek.nl. OP = OP !

Mede mogelijk gemaakt door

Of meld je aan voor de online Koningsdag Pupquiz! ook via info@oranjeverenigingoosterbeek.nl.
Nadere informatie volgt.