Tien jaar Koning Willem-Alexander - Feest in het Park
Oranjevereniging Oosterbeek
Terug naar het Evenementen overzicht

Na een zeer geslaagde Koningsdag vorig jaar met prachtig weer, willen we er ook dit jaar weer een spetterend feest van maken voor iedereen, van jong tot oud. Met spelletjes, activiteiten, de traditionele Knolletjesmarkt en volop tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Koningsdag zal dit jaar in het teken staan van ‘10 jaar Koning Willem-Alexander’.

FEEST IN HET PARK

Het sportpark Hartenstein toveren we weer om tot een feestterrein voor het hele dorp. Voor alle leeftijden! Er zijn spelletjes en springkussens voor de allerkleinsten, een BMX baan voor de stoerdere leeftijden en pannavelden voor de voor de voetballers van alle niveaus. Voor onze leden hebben we, speciaal als dank voor de steun in de afgelopen moeilijke jaren, twee nostalgische attracties staan: de bekende zweefmolen en een gave gerestaureerde rups. Koningsdag in Oosterbeek is elkaar ontmoeten en bijkletsen en daar hoort een horecaplein bij. Naast de vernieuwde bar zal er dit keer een échte cocktailbar staan: Bar Diez! Hier worden zowel alcoholhoudende als non-alcoholische cocktails gemixt. En voor de stevige trek staan er diverse foodtrucks.

KNOLLETJESMARKT

Centraal zal weer de knolletjesmarkt zijn. In Oosterbeek zijn het de kinderen die, geholpen door hun ouders, spulletjes verkopen voor een eigen zakcentje. Inmiddels zijn er al bijna 70 (halve) kramen verhuurd, dus er zal zeker voor ieder wat wils tussen zitten. Huren van een kraam kan nog to 21 april a.s.