Koningsdag 2019

Koningsdag in Oosterbeek betekent natuurlijk ook Knolletjesmarkt. Ieder jaar weer een gezellige rommelmarkt voor tweedehands spullen waar kinderen tot 16 jaar hun speelgoed en andere spullen kunnen verkopen. Op de volgende dagen kan een kraampje voor de Knolletjesmarkt gehuurd worden:

• woensdag 20 maart 2019 van 18:15 tot 19:15 uur in restaurant Schoonoord, Pietersbergseweg 4, 6862 BV Oosterbeek
  • zaterdag 6 april 2019 van 10:00 uur tot 12:00 uur op het Raadhuisplein (bij de blauwe caravan van de Oranjevereniging)

Als er daarna nog kraampjes over zijn, kunnen die gehuurd worden door een e-mail te sturen naar info@oranjeverenigingoosterbeek.nl

Leden van de Oranjevereniging Oosterbeek kunnen voor 15 € een kraampje huren.

Nog geen lid? Ga naar www.oranjeverenigingoosterbeek.nl/lid-worden en meld je aan!

Knolletjesmarkt