agv coronacrisis afgelast
Terug naar het Evenementen overzicht

Agv de corona-crisis gaat Koningsdag 27 april niet door in Oosterbeek. Daarmee is er ook geen knolletjesmarkt. We verzoeken je om je niet meer aan te melden. Voor diegenen die zich hebben aangemeld: wij hebben nog geen incasso uitgevoerd – er zijn dan ook nog geen kosten vanĀ  uw rekening afgeschreven.

Volgend jaar gaan we onverminderd een mooie Koningsdag organiseren voor Oosterbeek en de leden van de Oranjevereniging. Inclusief natuurlijk de bekende knolletjesmarkt.

Belangrijkste: blijf gezond en zorg voor elkaar. Het bestuur van de Oranjevereniging Oosterbeek.

———————————-

Vanaf nu kunnen leden van de Oranjevereniging Oosterbeek een (halve) kraam huren voor de Knolletjesmarkt op Koningsdag. Let op! Huren gaat vanaf dit jaar digitaal. Dus niet meer voorafgaand aan de algemene ledenvergadering of op het Raadhuisplein.

Op de pagina knolletjesmarkt staat een link waarmee je een kraam kunt reserveren en betalen.