Donderdag 4 Mei 2017
Terug naar het Evenementen overzicht

Het bestuur van de Oranjevereniging zal er ook dit jaar nadrukkelijk op toezien dat tijdens de Stille tocht ook absolute stilte in acht wordt genomen. We hopen dat ook u (en uw gezin) deelneemt aan deze sobere en zeer indrukwekkende herdenking in Oosterbeek.
Het staat deelnemers vrij om alleen het gedeelte vanaf de Begraafplaats naar het Raadhuisplein te lopen.

18.00 uur Vlag hijsen (halfstok)

18.45 uur Stille tocht naar de Algemene Begraafplaats Oosterbeek Zuid. Vertrek vanaf het Raadhuisplein (noordzijde). Aldaar voordrachten door kinderen en kranslegging.

19.20 uur Kranslegging op de begraafplaats.

Na het signaal Taptoe, enkele minuten stilte.

19.30 uur Terugkeer naar het Raadhuisplein

De deelnemers aan de Stille tocht lopen weer terug naar het Raadhuisplein (noordzijde).

19.45 uur live Koraalmuziek op het Raadhuisplein; aansluitend terugkeer deelnemers Stille Tocht.

19.57 uur Welkom

19.59 uur Signaal Taptoe

20.00 uur Twee minuten stilte

20.02 uur Wilhelmus (eerste en zesde couplet)

20.05 uur Kranslegging bij het Monument van de Gevallenen.

Diverse vertegenwoordigingen zullen kransen leggen. Daarna krijgen alle aanwezigen de gelegenheid bloemen neer te leggen.

20.10 uur Muzikaal optreden

20.15 uur Overdenking door de burgemeester

20.20 uur Muzikaal optreden

20.25 uur Voordracht kinderen uit Oosterbeek

20.30 uur Muzikaal optreden

20.35 uur Afsluiting

Zonsondergang de vlag neerhalen.