Dankzij de financiƫle bijdragen van de leden, kan het bestuur van de Oranjevereniging elk jaar weer vele activiteiten mogelijk maken.
De Oranjevereniging heeft ruim 1250 leden: bijna 20% van de circa 6500 Oosterbeekse huishoudens steunt de vereniging!

Alle leden ontvangen in maart de ledenbrief met informatie over de aanstaande activiteiten. Daarin staan onder andere de inschrijfdata voor de Knolletjesmarkt en informatie over het programma.

Traditioneel gezien kan de Oranjevereniging rekenen op de steun van een grote groep ouderen. Doordat de activiteiten voor een groot deel juist ook op basisschoolleerlingen zijn gericht zijn er de afgelopen jaren gelukkig ook steeds meer (jonge) gezinnen lid geworden van de Oranjevereniging.

Waarom lid worden?
Het ondersteunen van onze activiteiten is belangrijk: met uw steun blijft 4 en 5 mei levendig in Oosterbeek, en blijven schoolkinderen betrokkken bij het Kinderbevrijdingsmonument. Daarnaast is de viering van Koningsdag voor heel Oosterbeek een fantastisch evenement.

Dat de leden belangrijk voor de vereniging zijn, komt tot uitdrukking in een aantal voordelen:

• gratis toegangspas (ter waarde van euro 3,00) per kind voor alle attracties op Koninginnedag
  • vrijkaartjes per kind voor een aantal attracties van de voorjaarskermis
  • de exclusieve mogelijkheid een kraam te huren op de Knolletjesmarkt tijdens Koninginnedag

Lid worden is geen dure aangelegenheid want de minimale bijdrage is slechts zes euro voor het hele gezin.