Koningsnacht 2019

De Oranjevereniging Oosterbeek organiseert in samenwerking met Watergoed (evenementenlocatie in Valburg) een feestavond in de tent op Sportpark Hartenstein. Tijdens de feestavond treden Miss Fischer en Jo-Ha-Lee tussen 20.00 en 00.00 uur op, afgewisseld door de beats van DJ Jerome. Miss Fischer brengt een fantastische ademloze ode aan haar nicht. Dit wordt  dansen en heel hard meezingen.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Meijer & Siegers, Baan9 en Proeflokaal Bilders in Oosterbeek of bij Watergoed in Valburg. Eenkaartje voor dit feest kost slechts € 15,00 per persoon. Dit is inclusief gebruik van de garderobe en de toiletten. Koop je liever kaarten online? Dat kan via www.watergoed.nl/koningsnacht. Kaarten aan de deur, mits nog beschikbaar, kosten € 20,00 per persoon.

Online zijn de kaarten ook te koop (dan komt er 91 cent servicekosten bij).